Nordicsheep.se

Cookies

När du besöker Nordicsheep.se samlar vi in ​​information om alla besök på webbplatsen. Vi använder denna information för att förbättra din användarupplevelse, bedöma användningen av de enskilda elementen på Nordicsheep.se och för att stödja vår marknadsföring. 

Här kan du läsa om informationen vi samlar in, hur vi behandlar informationen, vad vi använder den för, vem som har tillgång till informationen och hur du kontaktar oss. cookies och sekretesspolicy. 

Insamlingen av personlig kundinformation på Nordicsheep.se sker inom ramen för befintlig lagstiftning och EU: s allmänna förordning om dataskydd (GDPR).  

Nordicsheep.se registrerar automatiskt IP-adressen och uppgifter om dina rörelser mellan olika sidor och tjänster på webbplatsen. Om du registrerar dig för vårt nyhetsbrev kommer vi också att registrera detta. 

I detta sammanhang använder vi olika analysverktyg, som Google Analytics, som hjälper oss att samla in statistisk information om användningen av Nordicsheep.se och göra det till en bättre upplevelse för dig.

Nordicsheep.se samlar in information från användare från fem källor:

Syftet med insamlingen av informationen betjänar olika områden:

Profilering
Nordicsheep.se bildar individuella kundprofiler baserat på insamlad data om dig i alla datakällor / kategorier, t.ex. surfbeteende tillsammans med dina inköp och information du har gett. Vi kombinerar och analyserar dessa data i syfte att förbättra din upplevelse på Nordicsheep.se och skräddarsy personliga erbjudanden och tjänster samt att definiera frekvensen för kommunikation.   

Period för datalagring
Vi behåller din personliga information under den period som är nödvändig för att uppfylla de syften som beskrivs i dessa försäljningsvillkor, såvida inte en längre lagringsperiod krävs eller tillåts enligt lag av juridiska, skattemässiga eller regleringsmässiga skäl eller andra lagliga affärsändamål . .  

 

Ändamål

 

Tidsperiod

 

Vad är en cookie?
När du besöker Nordicsheep.se lagras cookies på din dator. En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att känna igen din dator vid återbesök. Det finns ingen personlig känslig information lagrad i våra cookies.  

Praktiskt taget alla webbplatser använder cookies. De finns på din egen dator som en hjälp för dig själv som hjälper till att analysera hur webbplatsen används så att användarupplevelsen kan förbättras. I flera fall kan cookies vara nödvändiga för att kunna tillhandahålla en specifik tjänst på webbplatsen.  

Informationen i dina cookies sänds mellan din webbläsare och en webbserver och innehåller bl.a. . information om användarinställningar, inloggning och hur webbplatsen används.

Bläddring
När du besöker Nordicsheep.se samlar vi in ​​information om alla besök på vår webbplats. Vi använder denna information för att förbättra din användarupplevelse, utvärdera användningen av enskilda element på Nordicsheep.se och för att stödja vår marknadsföring.

Bläddring kan utlösa ett tjänste-e-postmeddelande 
Nordicsheep.se samlar din surfning beteende för att förbättra kommunikationen av vår produkt och eventuellt erbjuder för att tillfredsställa dig. Ett exempel på denna kollektion är de produkter du har lagt i din kundvagn, där du sedan har valt att inte slutföra köpet. Detta kan resultera i ett tjänste- e-postmeddelande som påminner dig om de produkter du har kvar i din kundvagn.        

Automatisk inloggning
Baserat på olika parametrar, såsom IP-adress, enhet och cookies, registrerar Nordicsheep.se automatiskt vem du är när du flyttar mellan olika sidor och tjänster på webbplatsen. Det betyder att vi kommer ihåg dina rörelser nästa gång du besöker Nordicsheep.se från samma enhet.  

Analytiskt verktyg
Vi använder olika analysverktyg, till exempel Google Analytics, som hjälper oss att samla in statistik om användningen av Nordicsheep.se för att ge dig en bättre upplevelse. 

För att avgöra vem som besöker våra webbplatser använder vi cookies för att hålla demografisk och användarrelaterad statistik. På det här sättet får vi möjlighet att anpassa och skapa innehåll och tjänster som matchar dina och andra användares intressen och önskemål. Nedan kan du se ändamålen för vilka cookies används på Nordicsheep.se.  

Tredjepartscookies
Nordicsheep.se använder ett antal tjänster från tredje part på våra webbplatser. Dessa tjänster använder ibland också cookies. Du kan välja att avvisa cookies från tredje part i din webbläsare genom att följa denna länk: https://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg.  

Bland annat används tredjepartscookies för att sammanställa statistik över dina besök på Nordicsheep.se, här använder vi kakan för att till exempel veta vilka sidor du besöker och hur länge du är på dem. Här använder vi systemet Google Analytics som tillhandahålls av Google. 

Du kan välja bort Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Marknadsföring / åter inriktning 
Nordicsheep.se arbetar också med företag för att förbättra vår onlineannonsering så att du bara ser relevanta annonser. I detta sammanhang använder vi oss av följande leverantörer: Facebook, DoubleClick , Criteo , Sociomantic , Adform , Youtube , Instagram och Google.             

Nordicsheep.se innehåller tredjepartskomponenter som "Facebook rekommenderar", "Facebook gillar". Dessa tredjepartskomponenter får ägaren till tredjepartskomponenten, till exempel Facebook eller Google, att få teknisk information om din webbläsare, IP-adress och vilka sidor du besöker på Nordicsheep.se och liknande. Behandlingen som utförs av ägaren av tredjepartskomponenten ligger utanför vår kontroll och är enbart en relation mellan dig och ägaren av tredjepartskomponenten.  

Nordicsheep.se använder dessa komponenter för att länka direkt till våra sociala mediesidor och därigenom säkerställa enkel navigering för dig som kund.  

Funktionalitet
Nordicsheep.se ställer in ett antal tekniska cookies som är nödvändiga för att hantera funktionerna på flera ställen på Nordicsheep.se. Dessa är cookies som lagras. Dessutom lagras cookies för att hålla reda på innehållet i din kundvagn, dina favoriter etc.  

Hur undviker jag cookies?

Om du inte vill ta emot cookies kan du antingen blockera alla cookies, ta bort befintliga cookies från din dator eller få en varning innan cookies sparas.

Vi rekommenderar att du läser hela vår cookiepolicy noga innan du överväger att göra ändringar i dina cookieinställningar på din dator och läsa vidare om cookies på andra webbplatser.  

En ändring av cookie-inställningar kan resultera i en försämrad användarupplevelse när du besöker våra och andra webbsidor.

Du måste vara medveten om att om du inte accepterar cookies kan det finnas funktionalitet på Nordicsheep.se, som inte fungerar.

Firefox
För att radera cookies, gå till Verktyg -> Inställningar -> Sekretess -> ta bort enskilda cookies eller rensa din historik.

För att blockera cookies går du till Verktyg -> Inställningar -> Sekretess -> i rullgardinsmenyn historik väljer du "använd anpassade historikinställningar" -> markerar "Använd alltid privat surfningsläge " och avmarkerar Acceptera kakor från sidor . 

Internet Explorer
För att radera kakor, gå till Verktyg -> Internetinställningar -> fliken Allmänt -> Tryck på knappen Radera -> Kakor-> Radera.

För att blockera cookies, gå till Verktyg -> Internetinställningar -> Sekretess -> Ta skjutreglaget och flytta det till toppen. Sedan blockerar du alla kakor. -> Klicka på OK.  

Google Chrome 
Om du vill radera cookies, tryck på verktygsknappen -> Verktyg -> Ta bort webbinformation -> Ta bort cookies och andra webbplatsdata -> Clear surfar uppgifter .    

För att blockera cookies, tryck på verktygsknappen -> Inställningar -> Visa avancerade inställningar -> Innehållsinställningar -> Klicka på "Blockera alltid webbplatser för att lagra data" och markera "Blockera tredjepartscookies och webbplatsdata" -> Ok

Safari
För att radera kakor, tryck på verktygsknappen -> Inställningar -> Säkerhet -> Tryck på knappen "Visa kakor". Här kan du antingen ta bort cookies från en enda domän eller ta bort alla cookies. 

För att blockera cookies, tryck på verktygsknappen -> Inställningar -> Säkerhet -> Under "Acceptera cookies", välj "aldrig".

Kontakt angående. personlig information 
Om du vill ha tillgång till den information som registreras om dig hos oss ska du kontakta: info@nordicsheep.se. Om felaktiga uppgifter har registrerats eller om du har andra invändningar kan du kontakta samma plats. Du har möjlighet att få insikt i vilken information som har registrerats om dig och du kan invända mot en registrering i enlighet med personuppgiftslagen.   

Som kund har du rätt att få tillgång till dina insamlade datakategorier och du kan invända mot registreringen i enlighet med relevanta regler i EU: s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). På lämplig begäran kommer vi att uppdatera, ändra eller ta bort personlig information som vi kontrollerar, med förbehåll för brott mot någon lag.   

Vi kan vägra förfrågningar som är orimligt upprepade, kräver oproportionerligt tekniskt ingripande ( t.ex. ny systemutveckling eller betydande modifiering av befintliga processer), påverkar andra individs personuppgifter eller förfrågningar som är extremt opraktiska ( t.ex. information från reservsystem). Alla frågor angående. detta måste adresseras direkt till kundtjänst via e-post info@nordicsheep.se.  

Skydd av personuppgifter
Enligt lag måste din personliga information lagras säkert och konfidentiellt. Vi lagrar din personliga information på högsäkerhetsservrar placerade i kontrollerade anläggningar och våra säkerhetsåtgärder övervakas ständigt för att avgöra om vår användarinformation hanteras korrekt, samtidigt som du respekterar dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera 100 procent säkerhet för dataöverföring via Internet. Detta innebär att det kan finnas en risk att andra på ett oberättigat sätt tvingar åtkomst till information när data skickas och lagras elektroniskt. Du tillhandahåller alltså din personliga information på egen risk.    

Personlig information raderas eller anonymiseras fortlöpande eftersom syftet med vilket den samlades in avslutas.

Den snabba utvecklingen av Internet innebär att förändringar i vår behandling av personuppgifter kan bli nödvändiga. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för behandling av personuppgifter. Om vi ​​gör det kommer vi naturligtvis att korrigera det "senast uppdaterade" datumet längst ner på sidan. I händelse av betydande förändringar kommer vi att meddela dig i form av ett synligt meddelande på våra webbplatser.   

Du har möjlighet att klaga på behandlingen av information och data som rör dig. Klagomålet lämnas in till den danska dataskyddsmyndigheten. 

Du kan kontakta Nordicsheep.se via:

E-mail: info@nordicsheep.se

Pr. telefon: +45 71 99 50 80 

Eller per. brev till: 
Nordicsheep.se
Att : Daniel Skovbakke 
Troldhøjvej 7 
8722 Hedensted
Danmark

Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats.