GALEN SOMMARREA - Spara 50% på massor av varor här

Lammskinn för bebisar och små barn Nordicsheep.se

Lammskinn för bebisar och små barn

Vi vill alla ge det bästa till våra barn för trygghet, lek såväl som välbefinnande. Vi på Nordicsheep bidrar med att erbjuda våra specialanpassade lammskinn för just bebisar och småbarn.
babyskinn nordicsheep.se

 

Håll naturen nära för dig och din bebis

Våra babylammskinn är 100% äkta naturliga fårskinn från Nya Zeeland. Den silkeslena ullen ger absolut den bästa komforten för dig och din bebis när ni är ute på aktiviteter och upplevelser. Ja, själva ullen är så mjuk och perfekt att den blir oemotståndlig att känna och ta på! Det beror på den inbyggda naturliga höga kvaliteten i själva lammskinnet. Dessutom, i samband med mjukheten och den naturliga formen, inger lammskinnet en känsla av att du och barnet är nära naturen. Snart kommer ni inte bege er någonstans utan att ha babylammskinnet med i packningen!

Hyopallergent lammskinn - Ett bra val för spädbarnet

Vi har tagit höjd för att lammskinnen ska vara skonsamma och milda för spädbarn såväl som små barns hud och hy. Därför är våra lammskinn antibakteriella och hypoallergena (minskar riskerna för allergiska reaktioner). Så du kan känna dig trygg när ditt barn ligger, sitter eller leker på det supermjuka lammskinnet.

Det här babylammskinnet är en perfekt storlek för barn- eller sittvagnen, ja även för barnstolen i bilen. Du kan också använda det som lekmatta på golvet för bebisen. Lammskinnet är inte skrymmande och väger inte mycket så den är enkel att ta med vart du än beger dig med lilla barnet. OBS! Lämna aldrig ditt barn på lammskinnet utan uppsikt.

Du kan faktiskt tvätta babylammskinnet i tvättmaskin i 30 grader, använd ullsåpa. Lammskinnet tål även centrifugering. Så rengöringen är inte så besvärlig som man kan tro. Det är bra att därtill regelbundet borsta och skaka lammskinnet regelbundet och vid behov ta bort fläckar varsamt med en våt trasa så att smuts inte tränger in i själva fibrerna. Vid torkning är det viktigt att lammskinnet ligger platt och undvik solljus. När det är torrt, borsta gärna upp ullen med vår fårskinnsborste så blir mjukheten genast återställd. Smidigheten i skinnet kommer tillbaka så snart det används och blir återigen barnets favorit!

ÄKTA skinn - naturligt värmereglerande

Äkta naturliga lamm- och fårskinn är fantastiska. Så är också våra babylammskinn. Den naturliga egenskapen, som vi kallar värmereglering, gör att ditt barn varken fryser eller kommer att känna sig för varm. Perfekt för barnvagnen på vintern såväl som på sommaren eftersom det naturliga materialet – äkta lammskinn – anpassar sig efter omgivningens temperatur. Du kan till exempel lugnt låta barnet sova middag utomhus på ett lammskinn. Därför är våra lammskinn praktiska och behändiga eftersom de kan användas året runt för barnet!

Gör barnets första år ännu bättre

Babylammskinnet kan som sagt användas utomhus såväl som inne. För lek och kommunikation är det en fantastisk upplevelse därför att barnet känner också sensoriskt den mjuka sköna lammullen och kommer alltid att trivas med sitt babylammskinn.

Så göm golvmattorna när din baby börjar krypa och vända på sig och introducera ett kvalitetssäkrat babylammskinn i stället. Ditt barn kommer att uppleva mjukheten i ullen och älska att känna och ta på den silkeslena naturliga ullpälsen. Och kom ihåg att nyttan och användningen av ett babylammskinn är så gott som obegränsad – utomhus, inomhus, vår, sommar, höst och vinter.
Du går till öppna förskolan, går på kafé med vänner, går till middagsbjudningar – då är våra babylammskinn absolut praktiskt att ha med sig för dig och naturligtvis den älskade favoriten för ditt barn!
Ett babylammskinn är också den perfekta gåvan för barnets dop. Det är ett lammskinn som håller genom hela barndomen – mjukt och slitstarkt med fantastisk kvalitet.

Vi på Nordicsheep ville med denna text förmedla att äkta fårskinn inte bara är för vuxna.  Så börja skapa minnen tillsammans och köp ett fantastiskt specialanpassat lammskinn för din bebis!
Vill du veta mer om certifierad och testade fårskinn klicka här: https://nordicsheep.se/blogs/blogg-information/certifierade-testade-farskinn
 

Andra blogginlägg

 • Testproffs testar Nordicsheep-produkter. Se resultatet här

  Läs mer 

 • Lammskinn för bebisar och små barn

  Läs mer 

 • Certifierade, testade & 100% muelsingfria fårskinn

  Läs mer 

© 2024 Nordicsheep.se, All rights reserved by Nordicsheep.se

 • Mastercard
 • Visa
 • klarna_pay
 • bring_pay

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto